Onze Droom

Het oude schoolgebouw in Groede weer opnieuw leven inblazen. Er komt letterlijk weer leven in deze brouwerij, met een biologische winkelrestaurantproeflokaal en Bed & Breakfast. Bij deze visie past een reconstructie van de originele voorgevel met ranke ramen en sierpleisterwerk. Het gebouw en het terrein worden opgeknapt en aangepast aan de hedendaagse standaard. Door de vloer te verlagen en de plaatsing van een lift, maken we het gebouw voor iedereen toegankelijk. Ook de boom naast het pand blijft behouden.

Financiering

Ons plan om dit gebouw nieuw leven in te blazen staat op het punt van realisatie. We hebben voor de benodigde geldmiddelen meerdere trajecten gevolgd:

  • Met eigen vermogen door de initiatiefnemers door een aantal geïnteresseerde investeerders.
  • Een hypotheek door een tweetal particuliere beleggers.
  • Vanuit START foundation.
  • Door middel van crowdfunding.

Crowdfunding

De laatste en belangrijkste stap in financiële zin om het project daadwerkelijk te gaan realiseren is crowdfunding.Er zijn 2 mogelijkheden:

Wordt Ambassadeur

De ambassadeursactie houdt in dat u 100 euro inlegt en hiervoor in de plaats chequeboek ontvangt t.w.v. 120 euro. Deze cheques zijn na realisatie en opening in te leveren in Het Brouwerslokaal.

Lening

Dit is eigenlijk niet anders dan geld uitlenen aan ons voor een bepaalde periode tegen een bepaalde rentepercentage. Wij hebben ervoor gekozen om deze vorm van financiering via een het platform Collin Crowdfund te laten lopen.