99%

TOTAAL VANAF DE START IN 2019 BIJEENGEBRACHT

In 2019 en 2020 haalden we ons doel en nu hebben we voor 2021 het doel met de nieuwe benodigde investeringen bijgesteld tot een totaalbedrag van €400.000.

Waarin gaan we met de nieuwe crowdfunding investeren?

Wij willen met Dutch Bargain nog mooiere bieren brouwen. We hebben het oude schoolgebouw in Groede weer opnieuw leven ingeblazen. Er komt letterlijk weer leven in deze brouwerij, met een Eetlokaal en Proeflokaal waar iedereen de mooiste lokale producten uit de streek kan kopen en proeven. 

Maar we willen meer: Ons DNA bestaat ook uit Craftmanship, Zucht naar Avontuur, Nieuwsgierig en leergierig zijn, Genieten van de mooie lokale producten uit onze streek en hieromheen een lokale economie laten floreren.

Andere delen van Nederland en daarbuiten kennis laten maken van ons kwaliteitsproduct en onze streek. Samen met lokale ondernemers en bevolking.

We schaffen met de crowdfunding de volgende uitbreidingen aan:

Centrifuge, Hopgun, CO2 meter, Extra fermentatie tanks en een afvullijn. Hiermee gaan we waanzinnige nieuwe bieren kunnen brouwen.

Ondanks de daling van de bieromzet in Nederland is Dutch Bargain in 2020 (Gedurende Corona) met meer dan 60% gestegen in haar omzet. Reden hiervan is dat Dutch Bargain als rising star een enorme groei heeft doorgemaakt in de retail en in de online consumentenverkoop. Deze groei was derhalve nog groter geweest als de horeca niet gesloten was geweest Dutch Bargain heeft in 2020 tegendraads gepresteerd door haar bijzondere branding, de groeiende naamsbekendheid en de strategische keuze voor een marktbenadering, waarin de eigen online verkoop en de toegang tot de supermarkten is opgenomen om de risico’s te verdelen

 

Door de harde groei in binnen- en buitenland groeit ook het werkkapitaal en we krijgen dit alles hopelijk gefinancierd door onze doorlopende  crowdfunding. Er zijn 2 mogelijkheden:

Ambassadeur

Je bent een vriend van Dutch Bargain. De ambassadeursactie houdt in dat u 100 euro inlegt en hiervoor in de plaats chequeboek ontvangt t.w.v. 120 euro. Deze cheques zijn na realisatie en opening in te leveren in Het Brouwerslokaal voor een hapje en drankje of voor de aankoop van bier voor bij je thuis.

Je wordt (alleen of samen met je familie of vrienden) onze partner! Investeren middels een lening met rendement. 

Je bent onze partner in crime. Je zoekt hiermee rendement in combinatie met een toffe investering. Wat je in de basis doet is geld uitlenen aan ons voor een bepaalde periode tegen een bepaalde rentepercentage. Je kunt de rente laten uitbetalen in Bier of in Geld. Maar je bent veel meer dan dat. Je draagt bij aan de realisatie van ons DNA, van de productie van mooie bieren en aan het uitdragen van de streek in binnen- en buitenland.

Wordt eenvoudig Partner of Ambassadeur

Wordt Ambassadeur van ons biermerk met 100 euro inleg.

Wordt Partner van Dutch Bargain door te investeren met een rendement.

€100,00 – Kopen