71%

TOTAAL DOOR JULLIE BIJEENGEBRACHT

Doelbedrag van de Doorlopende Crowdfunding en de Ambassadeursaktie opgeteld is:   €250.000

Wat willen we met Dutch Bargain bereiken?

Wij willen met Dutch Bargain verder gaan dan alleen mooie bieren brouwen. We hebben onder andere het oude schoolgebouw in Groede weer opnieuw leven ingeblazen. Er komt letterlijk weer leven in deze brouwerij, met een Eetlokaal en Proeflokaal waar iedereen de mooiste lokale producten uit de streek kan kopen en proeven. 

Maar we willen meer: Ons DNA bestaat ook uit Craftmanship, Zucht naar Avontuur, Nieuwsgierig en leergierig zijn, Genieten van de mooie lokale producten uit onze streek en hieromheen een lokale economie laten floreren.

Andere delen van Nederland en daarbuiten kennis laten maken van ons kwaliteitsproduct en onze streek. Samen met lokale ondernemers en bevolking.

Het gebouw is ver klaar. Door de harde groei in binnen- en buitenland groeit ook het werkkapitaal en we krijgen deze groei gefinancierd door onze doorlopende  crowdfunding. Er zijn 2 mogelijkheden:

Ambassadeur

Je bent een vriend van Dutch Bargain. De ambassadeursactie houdt in dat u 100 euro inlegt en hiervoor in de plaats chequeboek ontvangt t.w.v. 120 euro. Deze cheques zijn na realisatie en opening in te leveren in Het Brouwerslokaal voor een hapje en drankje of voor de aankoop van bier voor bij je thuis.

Investeren middels een lening. Je wordt onze partner .

Je bent onze partner in crime. Je zoekt hiermee rendement in combinatie met een toffe investering. Wat je in de basis doet is geld uitlenen aan ons voor een bepaalde periode tegen een bepaalde rentepercentage. Je kunt de rente laten uitbetalen in Bier of in Geld. Maar je bent veel meer dan dat. Je draagt bij aan de realisatie van ons DNA, van de productie van mooie bieren en aan het uitdragen van de streek in binnen- en buitenland.

Alle kleine beetjes helpen: Wordt eenvoudig Ambassadeur

Wordt Ambassadeur van ons biermerk en haar proeflokaal. Met 100 euro inleg ontvang je een voucher van 120 euro om na de opening te besteden in het Proef- en Eetlokaal of voor de aankoop van één van onze heerlijke biertjes.

€100,00 – Kopen