Het Brouwerslokaal

De missie van 3 gasten

 

Wat willen die drie gasten bereiken met de brouwerij?

“Vooral een bijdrage leveren aan de biercultuur in de wereld”, zegt Thibo. En Stijn en Marc beamen dit volledig. Er is veel werk te doen in het verspreiden van het Woord over de wondere wereld van Craftbier. En er is nog zoveel te ontdekken. De mogelijkheden zijn oneindig als je food en bier met elkaar wilt gaan combineren, bijvoorbeeld.

Maar ook de door Amerikaanse brouwers ingezette nieuwe combinaties van gerst, hop, water en gist daagt ons uit. We willen de wereld naar bierbeleving 3.0 opschalen. De biochemie biedt ons nog zoveel meer dan we nu met z’n allen doen in de wereld van het bierbrouwen.

 

De Brouwerij

Wij brouwen ons bier onder twee biermerken.

Bier als collega van de wijn op de drankenkaart van de betere restaurants in de wereld. Puur gericht op foodpairing. Wanneer jij een mooi stukje Wagyu biefstuk geserveerd krijgt, dan vinden wij dat je als gast dit kunt laten begeleiden door een mooie wijn of een mooi bier. Kies je voor bier, dan mag de bittere smaak die vaak aanwezig is in een bier de smaak van het heerlijk stuk vlees niet overheersen. Meer info op onze Website & Facebook

Een Craftbier met een “randje” betekent een bier om van te genieten op een terras, voor de open haard of waar dan ook. Een vol doch afgerond bier. En dan geen bier waar er 13 van in een dozijn passen, maar een bier met een randje derhalve. Meer info op onze Website & Facebook.

De Biermarkt

In deze sterk groeiende wereld is het van groot belang dat je kwaliteit na blijft streven. Er komen onvermijdelijk ook vele spelers bij in de wereld, die vaak te eenvoudig nadenken over receptuur of die er eenvoudigweg instappen omdat ze zien dat er business te halen valt.

Zoals in elke hausse moeten we met z’n allen door deze fase heen. Uiteindelijk zullen de betere bierbrouwers overblijven in een hele mooie wereld van bierbeleving, waar de consument/liefhebber de winnaar van gaat zijn.

Wij nemen iedere stap in onze ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij tot de betere bierbrouwers blijven horen.