De Brouwerij

Het hart van de onderneming bevindt zich aan de straatzijde van de Blekestraat. We hebben een 10 Hl brouwinstallatie geplaatst en gaan deze in 2021 verder uitbreiden  om tot een jaarcapaciteit van 1.000 Hl te kunnen komen.n. 

Vanuit de brouwerij heeft men zicht op het proeflokaal en het eetlokaal aan de achterzijde met een terras op het zuiden. De expeditie vindt plaats op twee locaties aan de rand van het dorp. Het hele pand krijgt een  industrieel/ambachtelijke uitstraling, waarin we Dutch Bargain mooi tot haar recht laten komen. Zo hebben we eigenhandig een betonnen bar gegoten van 11 meter lang en hebben we 30 tappunten. De keuken is splinternieuw. Kom snel eens langs om eea te bewonderen.

 

De Brouwerij brouwt al haar eigen bieren onder de naam Dutch Bargain en daarnaast brouwt ze Private Labels voor specifieke restaurants en bedrijven waaronder Marckensteijn. Dit is een eigen label van het restaurant De Drie Koningen in Groede. Leuk detail van deze naam Marckensteijn is dat de huisbaas van De Drie Koningen als cadeau voor de opening met een bier aankwam en dit de naam Marckensteijn had gegeven; een combinatie van de eigenaren, Marc en Stijn.