Eetlokaal

Op de begane grond aan de voorzijde van de oude school komt een biologische restaurant met een winkel waar men verse streekproducten kunt kopen. Bezoekers kunnen aanschuiven aan de lange bank die langs de voorgevel komt. Daar heeft men via de glazen vloer ook een doorkijkje naar het hoger gelegen proeflokaal. De gerechten kunnen ter plaatse worden bereid, of mee naar huis worden genomen. Een nostalgische koeling zorgt ervoor dat de versproducten gekoeld blijven.

Proeflokaal

Op de eerste verdieping, eveneens aan de voorgevel, ligt het proeflokaal. De wandfoto bij de toegangsdeuren herinnert ons aan de oude schoolverleden. Deze intieme, maar lichte ruimte heeft twee grote ramen, die de bezoekers zicht geven op de brouwerij. Hier wordt straks uitgelegd hoe het brouwproces in zijn werk gaat en wie en wat het Brouwerslokaal is. Aan de lange tafels kunnen bezoekers aan het proeflokaal genieten van dit in huis gemaakte streekproduct.