Eetlokaal

Aan de achterzijde van de oude school komt et Proef- en Eetlokaal waar we met zoveel mogelijk lokale ingrediënten de mooiste kleine gerechten vers gaan produceren en opdienen. Een open keuken waar je onze koks aan het werk ziet. Thema dagen, zoals onder andere BBQ, Pizza en Pasta, Easy en To Go.

Bezoekers kunnen aanschuiven aan tafel en vanuit het tuinterras op het zuiden aan de achterzijde genieten maar je kunt ook aan de lange, unieke, betonnen bar een vers getapt craftbiertje bestellen. 30 verschillende bieren op Tap! De gerechten worden ter plaatse vers bereid en als t aan ons ligt kun je de lokale ingrediënten met recepten ook mee naar huis nemen om t zelf te bereiden.

Proeflokaal

Tegen de Brouwerij aan komt het proeflokaal met 30 tappunten en een 11 meter lange betonnen bar. Hier kun je de vele biertjes uit de Brouwerij proeven. Ons Barrel Aged programma krijgt ook een gzicht in het Proeflokaal. En je kunt de tanks en de afvullijn vanuit het Proeflokaal bewonderen.  Natuurlijk kun je rondleidingen en proeverijen aanvragen. Hier wordt straks uitgelegd hoe het brouwproces in zijn werk gaat en wie en wat het Brouwerslokaal is. Aan de vele tafels van het Proef- en Eetlokaal kunnen bezoekers genieten van dit in huis gemaakte streekproduct.