Het Team

In 2012 startten Stijn Jordans en Marc Menue aan de Markt in Groede met een brouwerij in het Restaurant De Drie Koningen. Als gevolg van het succes van deze Brewpub gingen ze zoek naar mogelijkheden om dit verder te brengen. Samen met de brouwmeester Thibo Baccarne uit Antwerpen begonnen ze met de uitbreidingsplannen in 2014.

Stijn Jordans (1984)

Zijn ouders ontmoeten elkaar in het studentenleven in Groningen. Vader Theo (kunstenaar en kunstdocent en moeder Trees (medisch secretaresse) verhuizen lang geleden naar Groede, waar Stijn opgroeit als Groedenaar. Ondeugend en met weinig zin in school komt hij al vroeg in contact met de Horeca.

 

Met een forse bagage ervaring werkt ie zich snel op in verschillende horeca zaken. Het op de voet volgen en zien van trends in de wereld van food, drank en muziek brengen hem in December 2011 thuis aan tafel met Marc, waar ze samen de knoop doorhakken om samen Café Restaurant De Drie Koningen over te nemen met de inpandige bierbrouw installatie.

Marc Menue (1964)

Met zowel vader als moeder afkomstig uit IJzendijke (Zeeuws-Vlaanderen) wordt hij toch geboren in het Brabantse Goirle en groeit op in Tilburg. Na een aantal rondzwervingen in het bedrijfsleven, kiest hij voornamelijk niet voor carrière maar voor het gezinsleven. Samen met zijn vrouw Veronique verhuizen ze in 2000 naar Groede.

 

Het woord SAMEN en SAMENWERKING zijn belangrijke woorden voor hem. Vele projecten later loopt hij tegen de bierbrouwerij in Groede aan en is verkocht. Samen met Stijn stapt hij in een nieuw avontuur.

Thibo Baccarne (1989)

Geboren onder de rook van Antwerpen groeit Thibo op in Borgerhout. Met veel verschillende interesses stuit hij bij toeval tijdens een school project op het brouwen van bier en een passie is geboren.